Ajánlatkérés páraszabályozott, helyi vagy központi elszívásos szellőzőrendszerre

Köszönjük érdeklődését!

Mielőtt továbbmegyünk, szeretnénk, ha tudná: minden tartós, jó megoldásnak ára van!
Mi nem szeretnék “zsákbamacskát” árulni, ha szeretné tudni, hogy megközelítőleg mennyibe kerül egy-egy szellőzési megoldás megvalósítása, nézze meg ezen az oldalon, ahol különböző méretű és típusú házak és lakások megoldásairól rövid leírást és megközelítő árakat mutatunk be Önnek.


Több lehetőség közül választhat!


Ingyenes ajánlatkérés!

Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabb szellőzési rendszert tudjuk megtervezni és beárazni, kérjük, töltse ki a kérdőívet, töltse fel lakásának, családi házának, irodájának alaprajzát, esetleg néhány fényképet (ha pontosabban meg szeretne mutatni egy-két fontos részt a lakásából), és hamarosan válaszolunk.

Helyszíni felmérés kérése

Természetesen amennyiben szeretné, ha mi mérnénk fel a lakását, házát, és gyűjtsük össze az ajánlatkészítéshez szükséges adatokat, erre is van lehetősége, de ennek már ára van. Kiszállási díj ellenében szívesen elmegyünk Önhöz! Ha ezt kéri, töltse ki az ezt az adatlapot,  munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése céljából.

Nagy István: +36 30 948 1048   Nagy Szilárd: +36 70 408 3331

info@aertech.hu

AERTECH Szellőzéstechnika

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.