Rólunk...

Az AERTECH Szellőzéstechnika 2009-ben kezdte tevékenységét, azóta családi vállalkozásként működik az AERY Kft üzletágaként.

Kiemelt partnerünk kezdetektől az AERECEO Légtechnika Kft. !
Az első projektünk a saját házunk volt, amelyet 2008-ban építettünk. Egy AERECO VAM központi ventilátoros rendszert tervezett nekünk az AERECO munkatársa, itt ismertük meg őket. Ezt a rendszert azóta folyamatosan üzemeltetjük, a legnagyobb megelégedésünkre:)
Ezután indítottuk el vállalkozásként tevékenységünket, mert nagyon sok barátunk, ismerősünk küzdött penészedéssel, párásodással.  Így páraszabályozott szellőztetőrendszerek tervezésével és kiépítésével indultunk el, és évről évre egyre több rendszert sikerült kiépítenünk. Lakások százaiban oldottuk meg tartósan a penészedés, párásodás problémáját.
2010-től elkezdtük bővíteni a tevékenységünket hővisszanyerős szellőztetőrendszerek tervezésével és kivitelezésével. Több gyártóval vettük fel a kapcsolatot, és kötöttünk megállapodást. (Ha ez is érdekli, nézze meg vonatkozó honlapunkat, itt!)

Kezdettől fogva fontos szempont volt számunkra a megbízhatóság, a teljes körű szolgáltatások biztosítása a felméréstől és konzultációtól a kivitelezésen át a karbantartásig.
Csapatunk jelenleg 4 fős, családi vállalkozásként dolgozunk, általában 2 fős csapatban. Minőségi szerszámokat használunk (pl. porelszívós koronafúrókat, minőségi akkus gépeket).
Tevékenységünket kezdetben az egész országban végeztük, de ahogy növekedett a megkeresések és megrendelések száma, ma már elsősorban Jászberény 80-100 km-es körzetében, Budapest 50 km-es körzetében, illetve Közép- és Kelet-Magyarország néhány térségében dolgozunk (Miskolc és Debrecen környéke).

Minősésítések, szakmai szervezetek:
A cégünk (AERY Kft) a MÉGSZ (Magyar Épületgépészek Szövetsége) tagja, valamint rendelkezik a MKIK regisztrált építőipai kivitelező nyilvántartási számmal (21A64930 - 2015.02.23 óta).
OPTEN "A" minősítéssel is rendelkezünk.

Kapcsolatok:
Nagy István ügyvezető, okl. gépészmérnök
Telefon: 06 30 948 1048
Email: nagy.istvan@aertech.hu
Nagy Szilárd projektmenedzser mérnök
Telefon: 06 70 408 3331
Email: nagy.szilard@aertech.hu

Ha kérdése van, kérem töltse ki az alábbi adatlapot:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.